Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حبیب الله آسوده امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های جشن عاطفه های امسال با بیان اینکه در جشن عاطفه های امسال شاهد 15 درصد رشد کمک های خیرین بوده ایم، گفت: تاکنون نیکوکاران استان 3 میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کرده اند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری جشن عاطفه ها در مدارس، ترویج فرهنگ خیر و نیکوکاری است، افزود: کمک های دانش آموزان به جشن عاطفه ها ابتدا بین دانش آموزان نیازمند همان مدرسه و سپس به دیگر مدارس اهدا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آسوده از اصلی ترین برنامه های برگزاری جشن عاطفه های امسال را استفاده از شیوه های نوین در این جشن را اعلام و عنوان کرد: نیکوکاران می‌توانند کمک های خود به کمیته امداد خراسان رضوی را با شماره گیری کد #3 * 5 * 051 * 8877 *، نصب اپلیکیشن سنا، مراجعه به سایت emdad.ir، دستگاه های خودپرداز و واریز به شماره حساب 0105224406000 و یا به صورت حضوری و شرکت در جشن عاطفه‌های امسال پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه امسال نیز شاهد حضور همیشگی و همراهی مردم با هدف دستگیری از نیازمندان باتوجه به بحران های اقتصادی هستیم، بیان کرد: کمیته امداد به دنبال مدیریت فعالیت های خیرخواهانه است و به همین منظور بدون هیچ واسطه ای بین نیازمندان و خیران ارتباط ایجاد می کند چراکه با مشارکت مردم می توان راحت تر به مشکلات پاسخ داد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی به مشکلات اقتصادی موجود و بی ثباتی های آن اشاره کرد و ادامه داد: مهم ترین مساله در شرایط کنونی حل مشکلات مردم با تکیه بر امور دینی و مشارکت مردم است که وحدت کلمه، همبستگی و انسجام اجتماعی و حسن تدبیر و مدیریت آن از نکات کلیدی مطرح در آن است.

وی با تاکید بر اینکه نداشتن لوازم التحریر نباید موجب عدم ادامه تحصیل دانش آموزان شود، افزود: در تفاهمی مشترک بین این نهاد و قرارگاه سپاه ثامن الائمه(ع) 35 هزار بسته تحصیلی بین دانش آموزان نیازمند توزیع شده است که از این تعداد 25 هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد و باقی آن غیر مددجو و نیازمند هستند.

آسوده گفت: مرحله نخست این جشن در روزهای ۱۱ و ۱۲ شهریور و مرحله دوم با حضور دانش آموزان تمام مدارس استان در 11 مهرماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی اجتماعی جشن عاطفه ها قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی